Digitale oplossingen

1400_office_02

Digital

We bereiden je voor op groei. Met een strakke merkidentiteit, een website waar je doelgroep verliefd op wordt en een slimme inrichting van jouw data. Ontdek hieronder wat we allemaal te bieden hebben.

Wil je liever even bellen?
  • We craft your digital ecosystem
  • We craft your digital ecosystem
  • We craft your digital ecosystem

Wat kunnen we bieden?

Websites

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van aantrekkelijke en functionele websites die jouw merk perfect vertegenwoordigen. Met aandacht voor detail en gebruiksvriendelijkheid zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid indruk maakt. Of je nu een eenvoudige informatieve site of een geavanceerde e-commerce website nodig hebt, ons ervaren team staat voor je klaar.

Apps

We hebben de expertise om krachtige en intuïtieve apps te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep. Of het nu gaat om iOS, Android of beide platformen, onze app-ontwikkelaars zorgen voor een probleemloze gebruikerservaring en indrukwekkende functionaliteit. Samen bepalen we hoe wij jou kunnen helpen om jouw app-ideeën tot leven te brengen!

Prototypes

Concepten omzetten in tastbare en interactieve modellen helpen je om vroegtijdig inzicht te krijgen in het ontwerp en de functionaliteit van jouw project. Of je nu een app, website of product ontwikkelt, onze prototyping experts staan klaar om jouw visie te verduidelijken en te optimaliseren en jouw ideeën te verfijnen!

Merkidentiteit

Een sterke merkidentiteit is cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Ons toegewijde team van ontwerpers en strategen werken samen om een merkidentiteit te creëren die jouw waarden en visie weerspiegelt. Van logo's en kleurenpaletten tot merkrichtlijnen, we zorgen ervoor dat jouw merk onvergetelijk wordt.

UI & UX design

Ons UI & UX design-team is gespecialiseerd in het creëren van boeiende en intuïtieve digitale ervaringen. We combineren esthetiek met functionaliteit om gebruikersinteracties te optimaliseren en jouw doelgroep te betrekken. Of het nu gaat om websites, apps of andere digitale platforms, ons team staat klaar om de grenzen van design en gebruiksvriendelijkheid te verleggen.

Hosting & ondersteuning

Bij Key Agency bieden we niet alleen hoogwaardige ontwikkeling en design, maar ook betrouwbare hosting en continue ondersteuning voor jouw digitale projecten. We zorgen ervoor dat jouw website of app soepel blijft draaien en staan klaar om eventuele technische uitdagingen aan te pakken.

Usability testing

Met onze usability testing diensten kunnen we de gebruikerservaring van jouw digitale producten grondig evalueren. We verzamelen waardevolle feedback van echte gebruikers en identificeren knelpunten om de bruikbaarheid en tevredenheid te verbeteren. Of je nu een website, app of ander digitaal platform hebt, ons testing team staat voor je klaar om de kwaliteit van jouw product te versterken.

Bekijk ons werk

750_buienradar_top

Buienradar

Een gloednieuw design system

750_eetstoornissen_top

Eetstoornissen Netwerk

De juiste zorg op één kaart

750_key-case-kiem-img-top

Stichting Kiem

Een platform met hulp voor eetstoornissen

750_key-case-odf-img-top

Open Dutch Fiber

Een website voor een ‘supersnelle’ start-up

Onze experts vertellen je graag meer

750_profile_photo_jill_1

Jillian Ward

Business Developer

jillian@keyagency.nl