cases / New Bricks

Een website die aanvoelt als de coolste winkelstraat

NewBricks_01.png
Services
  • Design
  • UX design
  • UI design
  • Development

Toen New Bricks bij ons aanklopte, wilden ze sneller dan snel een nieuwe website – iets dat echt zou knallen! Bij Key Agency houden we wel van een uitdaging, en een beetje haast? Dat vinden wij juist lekker werken. Dus, riemen vast, en daar gingen we!

NewBricks_02.png

De uitdaging

Een splinternieuwe website bouwen die aanvoelt als de coolste winkelstraat, dat was het doel. New Bricks had een duidelijke visie: innovatief, creatief en met een tikje disruptie. Gewoon retail, maar dan anders. Oh, en geen speelse Amerikaanse vibes of saaie constructielooks – check!

Een magische mix

Met een knettergoede kick-off achter de rug waar alle puntjes op de i werden gezet, togen onze ontwerpmeesters en developers aan het werk. Eerst de branding: een fris logo, strakke fonts en een kleurenpalet waar je 'u' tegen zegt. Voeg daar wat waanzinnige webdesigns en mini-animaties op de homepage aan toe, en voilà: een website die staat als een huis!

NewBricks_03.png
NewBricks_04.png

Het resultaat

New Bricks heeft nu een digitale thuisbasis waar ze trots op kunnen zijn. Een plek die niet alleen hun eigen team blij maakt, maar ook klanten aantrekt. En het leukste? Het project ging zo lekker, dat we nu vaste partners zijn. Samen stormen we op naar nieuwe successen.

Razendsnel schakelen? Kunnen we!

We waren razendsnel klaar! Startschot in maart, en in april was alles van branding tot development gepiept. Hoe we dat flikten? Door een klein maar fijn team, heldere afspraken en continu overleg. Snel schakelen is ons geheime ingrediënt!

Heb je na het lezen van deze case zin om ook zo'n coole website te laten maken? Trek aan de bel bij Key Agency en wie weet zetten we samen iets groots neer!

Bekijk de website