cases / HappyNurse

Ontwikkeling van de HappyOne app

Top image (1).jpg
Services
  • App development
  • UX design
  • UI design
  • Strategy
  • API Definitie

HappyNurse wilde het leven van hun verpleegkundigen makkelijker maken. Hun idee? Een app die niet alleen helpt bij het vinden van banen, maar ook bij het beheren van roosters en het afhandelen van administratieve taken. Met deze app, HappyOne, wilden ze een stap voor blijven op de concurrentie.

Van basisfuncties tot de nieuwste technologieën

De reis begon met het helder krijgen van wat de app moest kunnen. Samen met HappyNurse bedachten we welke functies onmisbaar waren en werkten we aan de integratie van het platform met hun systemen. We begonnen klein, met slechts de basisfuncties die essentieel waren om te starten. Denk hierbij aan het kunnen aanmelden op diensten en het bekijken van een financieel overzicht. De technologieën die we hebben ingezet zijn niet de minste. We hebben gebruikgemaakt van de nieuwste snufjes zoals FaceID, vingerafdrukherkenning en geolocatie om het allemaal zo makkelijk en veilig mogelijk te maken voor de gebruikers.

Gebruikerstest en extra functionaliteiten

Nadat we een basisversie van de app hadden, was het tijd om deze door echte gebruikers te laten testen. We verzamelden een groep van ongeveer 100 testers die de app in de praktijk brachten. Hun feedback was goud waard. Wat werkte goed? Wat kon beter? Op basis van deze inzichten sleutelden we verder aan de app. Het aantal functies groeide van 20 naar 140. De app werd steeds uitgebreider en nuttiger voor de gebruikers. We bleven luisteren naar de wensen en behoeften van het verplegend personeel en pasten de app continu aan.

Happy_Nurse_01 (8).jpg
Happy_Nurse_01 (11).jpg

Lancering

De grote dag kwam toen we HappyOne lanceerden in de App Store en Google Play Store. Het was een spannend moment, maar al snel zagen we het aantal gebruikers groeien. Dagelijks melden honderden zorgprofessionals zich aan en gebruiken de app om hun werk te beheren.

Voortdurende ontwikkeling

Een app lanceren is één ding, maar deze relevant houden is een tweede. We blijven nieuwe functies toevoegen en maken aanpassingen op basis van de feedback die we krijgen van zowel de gebruikers als van HappyNurse zelf. Onze korte communicatielijnen met het ontwikkelingsteam zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en de app steeds beter kunnen maken.

De ontwikkeling van de HappyOne app is een doorlopend avontuur, waarbij we steeds blijven streven naar het verbeteren van de gebruikerservaring. Het is een project dat laat zien hoe technologie écht een verschil kan maken in de zorgsector.

Happy_Nurse_01 (7).jpg

Wil je hier meer over weten? Ik vertel je er graag alles over!

Wilfred den Hertog

Business Development
Stuur mij een e-mail
Marketing/Sales Director & Partner Wilfred
Ik sta je graag te woord