NBTC

Nederland als ideale meetingbestemming

1400_key-case-nbtc-img-top
Services
  • Social marketing
  • Concepting
  • Copywriting
  • Brand campaign

Als vaste partner voor social marketing helpen wij de zakelijke tak van NBTC ( Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen). De focus ligt op de internationale positionering en promotie van Nederland als ideale locatie voor congressen en vergaderingen. Wij zorgen voor de creatie (concept, design, copy) van alle social advertising en voor de uitvoering en optimalisatie van de campagnes.

#likeholland

Binnen elke campagne wordt gelinkt naar een typisch Nederlands tafereel óf bekende Nederlandse grootheid. En welke Nederlander is zo bekend dat hij internationaal altijd de aandacht op zich vestigt? Juist, Rembrandt natuurlijk! Voor het organiseren van je meeting of congres maakt het themajaar ‘Rembrandt & de Gouden Eeuw’ Nederland een extra aantrekkelijke bestemming.

1400_key-case-nbtc-img1

Dwopsloetel? Stroepwhoaffel? Frjiekendil?

We gaven beursbezoekers een extra reden om de NBTC stand te bezoeken: het ‘password of the day’. Als ze zo’n onmogelijk, typisch Nederlands woord verstaanbaar konden uitspreken, stond ze een aangename en typisch Hollandse verrassing te wachten! Drie keer raden wat…

Naar de NBTC website
1400_key-case-nbtc-img3

Behaalde resultaten

Gestegen aantal impressies

41%

Gegroeid bereik

60%

Daling CPL

30%