Simyo

SEO-blogs met een Simyo-sausje

1400_Top image
Services
  • Identity design
  • Copywriting
  • Concepting
  • Social content
  • SEO

Met inspirerende en praktische blogs direct mensen naar je website halen dankzij de handige kunsten van SEO. Het jongere broertje van KPN, Simyo, wilde niet alleen nieuwe blogs die een stapje verder gingen in inspiratie. Naast SEO-waardige copy moesten de blogs ook een unieke en originele visual krijgen die precies het Simyo-gevoel uitstralen.

1400_Simyo_01

Het begint bij een blog

Simyo weet als telecomprovider alle fijne kneepjes van telefonie, maar ook van telefoontechniek. Bijvoorbeeld hoe je eSIM installeert, welke navigatie-apps je het beste kunt gebruiken of hoe je een pro wordt op het gebied van iPhones back-uppen. Deze onderwerpen vragen om de juiste SEO-copy, om de vindbaarheid op Google te vergroten. Met een keywordlijst en SEO-analyse op zak is het aan ons om sterke SEO-blogs af te leveren, geschreven met een luchtig Simyo-sausje.

1400_Simyo_03

Het oog wil ook wat

Elk blogonderwerp begint met een schets van een idee of een praktische inhaker. Maar dit geldt natuurlijk ook voor de visual die bij het blog wordt gepubliceerd. Onze grafisch designer maakt per blog een illustratieve schets in de huisstijl van Simyo. Belangrijk detail: in elke visual moet een knipoog zitten. Na de schets wordt de visual ingekleurd en bewerkt en is deze klaar om te publiceren.

1400_Simyo_02

Inspiratie en informatie in een SEO-jasje

Wat begon bij een leuk blogproject is inmiddels een langdurige samenwerking geworden. Ons team voorziet maandelijks de Simyo website van een flinke rits aan SEO-blogs en visuals met elk hun eigen kracht: van inspiratie tot informatie. En niet geheel onbelangrijk: de blogs van Simyo zijn nu ook zichtbaar en vindbaar via Google.

Bekijk alle blogs op Simyo
1400_Simyo_04
1400_Simyo_010
1400_Simyo_08
1400_Simyo_06
1400_Simyo_011
1400_Simyo_09
1400_Simyo_05
1400_Simyo_07
Aantal views tot wel

750k

Nieuwe blogsposts

Weekly