Media campagnes

1400_office_04

Media en creatie moeten hand in hand gaan

Om op te vallen in een wereld waar jouw doelgroep dagelijks honderden commerciële boodschappen om de oren krijgt, moet je slim te werk gaan. Die slimheid zit ‘m niet alleen in het gebruik van data, een waanzinnig creatief idee of een campagneflow die naadloos aansluit op de customer journey. Je moet ontdekken waar het raakvlak zit tussen jouw merk en dat wat mensen bezighoudt. Wij helpen je daarbij en zorgen zo voor dé mediacampagne die jouw merk nodig heeft.

Wil je liever even bellen?
  • We activate your audience
  • We activate your audience
  • We activate your audience

Type campagnes

Van een kleinschalige B2B-promotie tot grote crossmediale consumentencampagne, ons team van creatieven, marketeers en producers levert altijd onderscheidend én effectief werk. We zijn flexibel, hebben een professionele aanpak en werken transparant. Welk type campagne mogen we voor jou verzorgen?

Wat kunnen we bieden?

Naamsbekendheid

Van strategie en concept tot mediainkoop en -optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat je doelgroep weet wie je bent en waar je voor staat.

Activatie

We brengen je doelgroep in beweging. We zorgen voor laagdrempelige interactie met jouw merk en creëren zo een sterkere band.

Leads & sales

Campagnes die geld opleveren! Met een mix van push & pull media zorgen we ervoor dat oriënterend publiek jou opzoekt.

Retentie

Klanten komen vaak niet uit zichzelf bij je terug. Wij zorgen ervoor dat je weer op hun netvlies komt en dat ze weer aankopen bij jou doen.

Arbeidsmarkt

We zetten jouw organisatie als werkgever op de kaart (employer branding) en zorgen dat jouw vacatures worden ingevuld (recruitment).

Intern

Personeel informeren over de toekomstplannen, onboarding van medewerkers of je team aan het sporten krijgen? Ook dat kan met een campagne!

Kort gezegd: wij kunnen voor elk digitaal campagnemiddel zorgen dat je nodig hebt. Maar om je een indruk te geven, hebben we hier een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet:

Campagnemiddelen

Banners

AB-sets, homepage takeovers, dynamische banners (XML), videobanners, en ga zo maar door. Wij maken HTML5-banners die werken op ieder device.

Video’s

Van in-stream advertentie tot social video’s. Wij maken hoogwaardige video’s die rekening houden met de omgeving waar ze vertoond worden.

Landingspagina’s

Zorg dat de websitebezoekers vanuit je campagne gaan doen wat jij van ze wilt. Met onze landingspagina’s krijg je dit voor elkaar.

Animaties

Een beeld vertelt vaak zoveel meer dan een tekst. Onze motion designers maken van jouw verhaal een prachtige en doeltreffende animatie.

Presentaties

De presentatie van je sales pitch, jaarverslag of personeelsupdate wordt zoveel beter met een aantrekkelijk design. Daar kunnen wij voor zorgen!

E-mailings

Van actiemail tot template voor je nieuwsbrief. Wij maken alle soorten e-mails en kunnen natuurlijk ook voor de verzending zorgen.

Social advertenties

Story-ad voor Instagram? In Feed-ad voor TikTok? Carousel voor LinkedIn? Wij maken alle mogelijke social ads, snel en voor een scherpe prijs.

Digital outdoor

Mupi’s, abri’s, billboards. Er zijn zoveel digitale schermen met zoveel mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij die mogelijkheden optimaal benut.

Bekijk ons werk

750_Top image_v2

BumaStemra

Een website waar muziek in zit

750_key-case-fnv-img-header

FNV Horecabond

Structureel leads werven via social media

750_key-case-arval-autoselect-img-top2

Arval Autoselect

Krachtige social ads en een realtime feed

750_key-case-delpher-img-top

Koninklijke Bibliotheek - Delpher

Ads met een rijke historie

Onze experts vertellen je graag meer

750_profile_photo_wilfred_1

Wilfred den Hartog

Marketing/Sales Director & Partner

wilfred@keyagency.nl